søndag den 10. februar 2013

Vinter og weekender

Når nu det skal være, det her vinter og sne, der åbenbart bliver ved at returnere, så lad det endelig bare være med sol og frost for fuld skrue. Så er der noget ved at bo i det her naturskønne område lige udenfor Zürich igen! (Ja, ikke at der ikke har været godt at bo hele tiden, men altså... våde, mørke vinterdage er sure uanset hvor). Vi var rundt om Katzsensee i dag, og fik en vitaminindsprøjtning i hjernen af alt det hvide badet i al det solskin.

 

Ingen speciel grund til at flyve væk sådan lige i dag, synes jeg.

Sidste weekend var vi dog parate til noget luftforandring, for da var det surt og vådt her i Nordschweiz. Derfor kørte vi til den sydligste region, Ticino, for efter sigende kan der være markant varmere der, end i øvrige Schweiz. Det var der også sidste weekend - eller i hvert fald var der sol og noget i luften, som der absolut ikke var nær Zürich.

Vi luftede Violen i park og på legeplads og slentrede ellers bare rundt i søndagsstille Luganos små gader, mens vi egentlig ikke nåede så meget andet end at få lidt at drikke på en café, og en frokost på en restaurant med udendørs læ-pladser. Det var SÅ FEDT! Præcis som dagen i dag; en virkelig indsprøjtning af vitaminer.Viola kom endda til at være dydsmønsteragtig og sov middagslur mens vi spiste næsten et helt frokostmåltid. Hun vågnede lige op til polenta og kød, og så var hun også glad og tilfreds. Det var sgu den rene idyl. Den selvstændighedsudviklende toårig tog sig også en tiltrængt fridag. Det var dejligt og frit og forårsagtigt, lige som det skulle være.


2 kommentarer:

  1. Jeg har været lidt væk fra blogland, så det var så dejligt at komme ind til sådan en fin opdatering på jeres liv. Det er lige før det også giver mig en lille vitaminindsprøjtning.
    Sigurd og jeg er i gang med at lave en lille overraskelse til jer. Vi glæder os så meget til at se jer - også selvom der er et halvt forår til :-)
    Kram Mie

    SvarSlet